Mercedes 170 SV

 

 

Like us on Facebook

Trouwauto

met chauffeur.

Reacties van klanten:

November 2015

Beste Harm,
Zoals belooft op onze bruiloft sturen wij je hierbij een paar foto's toe waar jouw auto ons inziens prachtig op staat. Wij willen je nogmaals enorm bedanken voor al jouw goede zorgen en positieve bijdrage op onze prachtige dag.
Met vriendelijke groet,
Margareth en Martin Mulder

                   


September 2015

Hallo Harm,
Wij hebben een hele mooie dag gehad. We hebben ook een hoop complimenten gehad over de oldtimer. Wij zijn nu nog even een weekje aan het genieten op Ameland. Maar als we terug zijn zullen we zeker een positieve recensie schrijven.
Groeten Erwin en Karin


Augustus 2015

Beste meneer Slot,
Hartelijk dank dat u ons op onze bruiloft op 14 augustus 2015 heeft willen rond rijden in uw prachtige oldtimer. Mede dankzij u is onze bruiloft een zeer geslaagde dag geweest.
We kunnen u dan ook van harte aanbevelen!
Mvg,
Jos en Heidi


Juli 2015

Beste meneer Slot,
we wilden een reactie achterlaten op uw website, echter is hier geen link o.i.d. voor, dus geven wij een reactie via de mail, mogelijk kunt u de reactie zelf op de website plaatsen? De foto's liggen helaas nog bij de fotograaf. Hieronder onze reactie. Op onze trouwdag 3 juli 2015 werden wij als verrassing opgehaald door deze prachtige rode oldtimer met chauffeur dhr. Slot. Wat een fantastische auto, de 'kers op de taart'. De gehele dag stonden dhr Slot en zijn auto tot onze beschikking, waardoor wij een ontspannen dag hebben beleefd en prachtige foto's hebben gemaakt bij de oldtimer. Niks was dhr Slot teveel, zelfs toen er een speurtocht uit was gezet voor ons, was er geen enkele haast. Dhr Slot zouden wij omschrijven als een rustige, bescheiden en behulpzame man, zo gaf hij o.a. een aantal voorstellen voor poses bij de oldtimer, waardoor wij prachtige blijvende herinneringen hebben kunnen creeëren. Hartelijk bedankt!
Met vriendelijke groet,
Jeroen en Yvonne Buurman


Mei 2015

Hallo Meneer Slot,
Zoals beloofd, zouden wij u nog foto's sturen van onze trouwdag ( 22 mei 2015 ) We hebben een aantal leuke kiekjes uitgezocht waar uw auto mooi in uit blinkt. Hopelijk zijn de foto's naar wens. Tevens willen wij u bedanken voor de goede en nette service deze dag ! Compliment hiervoor!
Met vriendelijke groet,
Leon en Anja Exel

                   


oktober '14

 • "Wij zijn op 27 september 2014 getrouwd. Harm heeft ons gereden in zijn prachtige Mercedes. Stipt & prettig in de omgang. Een hele mooie beleving om te mogen rondrijden in zo'n mooie auto."
  Rob en Nina


3 september ‘14

 • Hallo meneer Slot,
  Hartelijk dank voor de felicitatie voor onze zoon Jurre. Ik zal uw vraag op het kaartje meteen beantwoorden. U hebt ons gereden op de trouwdag, 11 oktober 2013. In november bleek ik zwanger te zijn en het leek ons leuk om u daar nog even op de hoogte te stellen middels een geboorte kaartje. Zie bijgaande foto, als opfrisser van het geheugen. Het is voor u ongetwijfeld al lang geleden, maar de hele dag met uw auto heeft op ons een diepe indruk gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne dag toen!
  Met vriendelijke groet,
  Janet van der Woude


24 augustus ‘14

 • Hallo,
  Wij hebben genoten van onze trouwdag en van het vervoer hebben een hoop complimenten gekregen over het vervoer
  Vriendelijke groet,
  Anja en Johan van der Linde


3 juli '14

 • Morgen 3 weken geleden zijn wij getrouwd. Meneer Slot heeft ons in zijn prachtige rode Mercedes van Assen, via diverse locaties, naar Gasselte gereden. Alles ging volledig naar wens. Meneer Slot nam alle tijd voor ons.
  Al met al; wij raden meneer Slot iedereen aan!


1 augustus '13

 • Wij bedanken meneer Slot voor het gebruik kunnen maken van zijn auto met chauffeur op onze trouwdag op 31 juli 2013. Een vriendelijke en vrolijke man. Wij hadden mooi weer en hebben prachtige foto's genomen met zijn auto in de "Rozentuin" of Rosarium zoals het ook genoemd wordt in Winschoten. Bedankt namens Susanne en Tom en Braeden Siben uit Heede DL.
  Ook namens mijn moeder, Marianne Hielkema


reacties